Pretukli "Putina" zbog turističkog aranžmana

Dve osobe iz Banjaluke su uhapšene zbog sumnje da su napale i pretukle vlasnika lokalne turističke agencije, pišu Večernje novosti.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Ponedeljak, 13.08.2018.

19:11

Pretukli
Foto: Freeimages

Navodi se da su uhapšeni R.G. (29) i D.M. (21), kao i da je pretučen Mirko Stanković (37), na lokalu poznatiji kao Putin.

“Napad se dogodio u nedelju sat vremena iza ponoći u Ulici majke Jugovića u naselju Starčevica. Kako saznaju "Novosti", Stanković je u blizini kružnog toka, nasred ulice, zaustavio svoj automobil "audi A8", izašao iz njega i krenuo prema obližnjoj prodavnici. Nedugo zatim pored njega se zaustavio automobil "alfa romeo gt", iz kojeg su izašli Graovac i Mijatović. Odmah su napali Stankovića i zadali mu više udaraca po celom telu. U tuči ni Stanković njima nije ostao dužan, pa je jednog od napadača ubo ključem od automobila u jagodičnu kost. Ipak, Stanković je izvukao deblji kraj i okrvavljene glave je sanitetskim vozilom prevezen u prijemnu hiruršku ambulantu, gde mu je ukazana pomoć, a potom je pušten na kućno lečenje“, navodi se.

Dodaje se da su napadači odmah pobegli, ali su svedoci tuče zapisali registarski broj "alfa romea" kojim su se odvezli.

“Graovac i Mijatović su nakon ispitivanja pušteni na slobodu. U policiji saznajemo da je motiv napada na Stankovića bio nerešeni poslovni aranžman između njega i sestre jednog od napadača, koja je u ranijem periodu preko njega išla na turističko putovanje u Grčku. Devojka je navodno tražila povrat novca za taj aranžman, ali ga nije dobila, za šta je njen brat krivio Stankovića“, piše beogradski list.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: