Vučić o medijima koji su "protiv", Kosmetu, opoziciji...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će građanima predložiti ono što misli da je najpametnije i najbolje rešenje za Kosovo i Metohiju.

Izvor: B92

Nedelja, 15.07.2018.

13:34

Vučić o medijima koji su
Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

On je istakao i da zna da će sve što uradi opozicija da kritikuje.

"Neka oni rade svoj posao, neka rade šta hoće, moj posao je da radim u interesu građana, što i činim, da se borim za zemlju. Predložiću narodu ono što mislim da je najpametnije i najbolje, posle stotina i stotina noći, razmišljanja i sagledavaja svega, i pre svega pogleda u budućnost i onoga kako Srbija treba da izgleda u budućnosti, a čuvajući interes Srbije i našeg naroda na KiM", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara.

Kako je rekao, opozicija nema predlog rešenja za KiM, ali "jedino što znaju je da su protiv svega".

"Znaju da i, ako ne dobijete rešenje, hoće da investicija bude još više. A to znači da ih bude tri puta više nego u njihovo vreme i da bude više nego što je danas... Kada ih pitate kako - ne znamo, ali nije ni važno i šta god da uradite oni će da kritikuju", rekao je Vučić.

Dodaje da je opozicija već rekla da je reč o izdaju i veleizdaji, iako, kaže, ne znaju ni o čemu se priča, o čemu je reč ni šta će da bude.

"Ne smeju da kažu ništa, već samo ''Vučić je spremio izdaju''", rekao je predsednik.

A, onda će, kaže, da izađu sa pamfletom - "zašto referendum, ne može referendum, jer neće biti demokratski".

"Malo je Šolakovih i Ðilasovih medija, malo nam je od Danasa, Vremena, NIN-a, Nedeljnika, N1 kao broja jedan najvećeg kablovskog operatera u Srbiji... Sve emisije na Prvoj i B92 su direktno protiv nas. Šta još hoćete, hoćete da kažete da imate problem u jednoj televiziji", upitao je.

"Kada ste me poslednji put videli u studiju RTS? Ja ne pamtim, a predsednik sam... Hoću da vam kaže kako idu ta preterivanja... Ili bi valjda trebalo da se ne izveštava o aktivnostima predsednika, premijera, da nemamo državu...", naveo je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: