Tramp: Dao sam Kimu broj telefona, čućemo se

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je sa severnokorejskim liderom Kimom Džongpm Unom razmenio brojeve telefona i najavio da će ga u nedelju zvati.

Izvor: B92

Petak, 15.06.2018.

22:27

Tramp: Dao sam Kimu broj telefona, čućemo se
Foto: Gettyimages

Na pitanje novinara Foks njuza šta planira da radi na Dan očeva, u nedelju, Tramp je odgovorio: "Zapravo ću zvati Severnu Koreju", prenosi Rojters.

Tramp je kasnije novinarima u Beloj kući potvrdio da je Kimu na sastanku u Singapuru dao svoj broj telefona da može direktno da ga pozove.

"On sad može da me zove, ako ima nekih problema, a mogu i ja njega da zovem", rekao je Tramp.

Na pitanje zašto brani Kimove poteze kada je reč o ljudskim pravima u Severnoj Koreji, Tramp je rekao novinarima: "Znate zašto. Ne želim da nuklearno oružje uništi vas i vašu porodicu... Želim da imam dobre odnose sa Severnom Korejom", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: