Davidov otac: Jataci, saučesnici, ubice moga sina...

U ponedeljak uveče je u Banjaluci održano još jedno okupljanje pod nazivom “Pravda za Davida“, na kome je govorio i otac stradalog Davida Dragičevića.

Izvor: nezavisne.com
Podeli
screenshot
screenshot

Kako prenose Nezavisne novine, Davor je ponovio da neće oprostiti smrt njegovog sina.

“Jataci, saučesnici, ubice, egzekutori, ja lično Davor Dragičević vam nikad neću oprostiti Davida Dragičevića. Grupa Pravda za Davida, ljudi vam nikada neće oprostiti Davida Dragičevića i našu decu", poručio je Dragičević.

Pročitajte još:

"Zašto ne žele da vide da je David Dragičević ubijen?"

"Hoće da zataškaju ubistvo moga sina, oni su saučesnici"

On je rekao da niko ne sme da napadne njega ni članove grupe "Pravda za Davida".

"Prvi ste počeli, pa sad se krčkajte. Ja lično, Davor Dragičević, i članovi grupe 'Pravda za Davida' smo sve dokumentovali. Samo jedan napad na mene, ljude oko mene i sve će biti objavljeno. Samo probajte, vi znate zašto ne smete", rekao je Dragičević.

Rekao je će Odbor za bezbednost Narodne skupštine RS preuzeti određene radnje.

"Sve smo imenovali, ima Odbor za bezbednost NS koji će preuzeti određene radnje protiv lica. Moramo biti malo strpljivi, borba će se nastaviti. Ja idem do kraja, vi idete do kraja, grupa 'Pravda za Davida' ide do kraja", naglasio je Davidov otac.

On je rekao da još sedam dana ne daje intervjue novinarima, te je pozvao na izjašnjenje o slučaju.

"Neka se jataci, saučesnici, egzekutori izjasne o slučaju. Izađite sa istinom koja je u mojoj glavi, znam da je surova i za mene, a još gora za vas. Ne uradite to, videćete", rekao je Dragičević.

Još jednom se osvrnuo na konferenciju za novinare koju je organizovao MUP RS 26. marta.

"Odgovorno ste tvrdili da je David Dragičević narkoman, lopov, samoubica, koji je skočio sa mosta. Otkud jedna mala duša, jedan čovek, samoubica. Ubili ste ga, mučili zverski, ubilii ste ga 26. 3. Svi koji ste bili na konferenciji ste saučesnici u ubistvu. Znam ja dobro šta ste vi mislili, pratili ste vi i mene, dete od konobara, dva-tri dana ćaća oplače i ode raditi", rekao je Dragičević.

Region

strana 1 od 116 idi na stranu