Đukanović: Uložićemo amandmane na izveštaj NATO o Balkanu

Na sednici parlamentarne skupštine NATO u Tbilisiju će biti predstavljen izveštaj Odbora za ekonomiju i bezbednost PS NATO o situaciji na Balkanu.

Izvor: B92

Petak, 26.05.2017.

22:52

Đukanović: Uložićemo amandmane na izveštaj NATO o Balkanu
Getty Images

Na toj sednici će delegacija Srbije podneti više amandmana, izjavio je Vladimir Đukanović, član delegacije skupštine Srbije pri NATO.

Đukanović, koji je poslanik SNS, u izjavi za Tanjug je ocenio da je izveštaj koji je pripremio britanski poslanik Ričard Benion proizvoljan, jednostran i netačan, dok je s druge strane, situacija na Kosovu predstavljena kao idilična.

On je najavio da će srpska petočlana delegacija podneti više amandmana.

Đukanović je, takođe, rekao da veruje da će delegacija naići na dobar prijem kod ostalih parlamentaraca koji su, uveren je on, zainteresovani da saslušaju i čuju istinu.

Redovno prolećno zasedanje Parlamentarne skupštine NATO traje do 29. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: