Uhapšen ubica Nikole Bojovića?

Beograd/Kragujevac -- Večeras je u Kragujevcu uhapšen muškarac za koga policija sumnja da je direktni izvršilac ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića.

Izvor: B92
Podeli

Kako saznaje B92, pripadnici uprave kriminalističke policije su večeras u saradnji sa žandarmerijom lišili slobode Pavla Opačića (1978.) iz Novog Sada, koji se dovodi u vezu sa ubistvom Nikole bojovića u Beogradu izvršenog 29. aprila 2013. godine.

Direktor srpske policije Milorad Veljović je za B92 rekao da je ova akcija izvedena u saradnji sa policijom Crne Gore , a u cilju rasvetljavanja ubistva Nikole Bojovića i , kako kaže, mogućih drugih likvidacija i u Srbiji i u Crnoj Gori.

"Trenutno se radi na utvrđivanju činjenica da li je Opačič jedan od izvršilaca ovog ubistva i koja je njegova uloga, kao i to na koji način je došao u Kragujevac, s obzirom na to da je njegova adresa prebivališta u Novom Sadu", rekao je Veljović i dodao: "Kroz ove zajedničke akcije mi želimo da ovo ubistvo, kao i druge moguće likvidacije na području Srbije i Crne Gore razrešimo do kraja".

Radi se o muškarcu iz Novog Sada, za kojim se tragalo 10 dana nakon hapšenja Slobodana Šaranovića, osumnjičenog da je naložio i organizovao Bojovićevo ubistvo.

Nikola Bojović ubijen je sredinom maja u centru Beograda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 115 idi na stranu