Vlada Srbije o Zakonu o detektivima

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o privatnom obezbeđenju i Predlog zakona o detektivskoj delatnosti.

Izvor: B92

Utorak, 30.04.2013.

14:07

Default images

Usvojen je i Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Crne Gore o readmisiji lica čiji je ulazak ili boravak nezakonit.

Vlada Srbije je donela odluku o osnivanju Akademije za nacionalnu bezbednost, kao samostalne visokoškolske ustanove od posebnog interesa za bezbednost Republike Srbije, koja će početi sa radom školske 2013/2014. godine.

Vlada je usvojila I Strategiju razvoja poštanskih usluga u Srbiji od 2013. do 2016. godine.

Vlada Srbije usvojila je I Strategiju policije u zajednici koja daje smernice u uspostavljanju i razvoju novih načina saradnje policije sa građanima, zajednicom i institucijama radi povećanja lične i kolektivne bezbednosti u Srbijii.

Koncept policije u zajednici promoviše ideju o većem učešću zajednice i građana u policijskom odlučivanju i delovanju kao savremeni pristup bezbednosti građana, društva i države, te se tom Strategijom afirmiše novi koncept modela organizacije načina rada policije u Srbiji.

Vlada je takođe predložila odboru direktora Akcionarskog društva za vazdušni saobraćaj Jat ervejz a.d. Beograd da imenuje Velibora Vukašinovića za vršioca dužnosti generalnog direktora.

Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju s medijima, na sednici je za direktora Republičke direkcije za imovinu postavljen Jovan Vorkapić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: