Važnost dijaloga Srbije i Holandije

Pozitivna strana posete holandskom parlamentu je to što je počeo dijalog parlamentaraca Srbije i Holandije koji do sada nije postojao, kaže Dragoljub Mićunović.

Izvor: B92

Subota, 31.10.2009.

00:10

Default images

Mićunović, koji je predvodio delegaciju Srbije u poseti holandskom parlamentu, rekao je gostujući u vestima B92 da poseta, iako stavovi Holandije i Srbije ostaju različiti kada je reč o oceni saradnje Beograda sa Haškim tribunalom, ohrabruje jer je otpočeo dijalog parlamentaraca Srbije i Holandije koga do sada nije bilo.

U delegaciji su bili i poslanici iz opozicije, pa tako i Ivan Andrić iz Liberalnodemokratske partije smatra da je važno što se takva poseta dogodila i što je postojao jedinstven stav bez obzira na političke razlike koje postoje među političkim strankama. Možete pogledati snimak intervjua sa Dragoljubom Mićunovićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: