Sreda, 23.05.2007.

16:41

"Jovan nije ubijen greškom"

Hanija Erceg, majka splitskog košarkaša Jovana Manovića, izjavila je da njen sin nije ubijen greškom, kako su izvestili srpski mediji

Izvor: FoNet

Default images

Hanija Erceg je za "Slobodnu Dalmaciju" rekla da "njen Jovan nije ubijen greškom", nego da je neko hteo njegovu likvidaciju. Hanija Erceg je rekla da će se za pomoć obratiti i hrvatskoj kancelariji Interpola u Zagrebu.

Manović je, kako prepričava njegova majka, bio u vezi sa ženom sa kojom je živeo u Beogradu.

"Bio je u vezi sa 46-godišnjakinjom sa troje dece i živeo je sa njom i njenom sestrom u porodičnoj kući u Beogradu. Ona nije bila razvedena od supruga, koji živi u Parizu. Znam da je njen suprug hteo da se pomire, ali ona nije htela i on joj je ponekad pravio probleme", rekla je Hanija Erceg.

Beogradska policija je, smatra Erceg, sprovela "aljkavu istragu", pri kojoj nisu uzeli ni mobilni telefon, ni laptop ubijenoga kako bi proverili s kim je sve bio u kontaktu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: