ZBOG PREVARE PRITVOREN KOMANDIR POLICIJE U JAGODINI

Izvor: B92

Četvrtak, 10.05.2001.

14:14

Default images
Policija u Vranju uhapsila je Ranka Denica, pomocnika komandira SUP Jagodina, i Branislava Nikolica sa prebivalistem u Krusevcu, zbog osnovane sumnje da su izvrsili krivicno delo prevare na stetu Nebija Nuhijua iz Preseva, vlasnika privatne benzinske pumpe "Neza-petrol", i predala ih istraznom sudiji u Vranju, saopsteno je u bujanovackom pres-centru, prenosi Fonet. Zbog istog dela policija traga i za bivsim radnikom MUP-a Srbije Slavisom Zdravkovicem koji je u bekstvu. Ova trojica se terete da su od porodice Nuhija, koji je otet 2. februara 2000. godine i za ciju sudbinu se jos nista ne zna, u martu iste godine uzeli 160.000 nemackih maraka, obecavsi da ce otetog pronaci i vratiti. Pre desetak dana pritvoren je i bivsi sef Odseka za suzbijanje privrednog kriminala SUP-a Vranje Vojislav Stankovic zbog sumnje da je od vlasnika "Neza-petrola" u vise navrata prisvojio vise od 1,7 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: