U SREDU SASTANAK OPOZICIJE IZ SRBIJE I VLASTI CRNE GORE

Izvor: B92

Petak, 28.07.2000.

16:20

Default images
Predstavnici najvecih opozicionih stranaka u Srbiji, osim Srpskog pokreta obnove razgovarace u subotu o eventualnom ucescu na saveznim i pokrajinskim izborima, kao i o mogucem kandidatu opozicije za predsednika SRJ, najavio je predsednik Pokreta za demokratsku Srbiju Momcilo Perisic, koji ce biti domacin sastanka, javlja Beta.

Portparol Socijaldemokratije Ljiljana Nestorovic saopstila je da ce se u sredu 2. avgusta odrzati sastanak predstavnika srpske opozicije i vladajuce koalicije u Crnoj Gori i objasnila: "Uvereni smo da je izlazak na savezne izbore u interesu te republike, ali nezavisno od njihove odluke, mi cemo ostati pri sopstvenom stavu - na izbore se mora ici". LJiljana Nestorovic je dodala da ce posebna paznja opozicije biti usmerena na obuku kontrolora kako bi se vladajuca trojka u Srbiji onemogucila u izbornoj kradji. Istovremeno je prenela uverenje stranke da udruzena opozicija ima potencijal da obezbedi kontrolu izbora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: