NAJAVLJENO ZATVARANJE FILOZOFSKOG FAKULTETA OD 28.MAJA

Izvor: B92

Četvrtak, 25.05.2000.

20:36

Default images
Krizni stab Filozofskog fakulteta saopstio je da se nastavlja akcija potpisivanja peticije, koja je zapoceta u sredu, kada je u roku od dva sata, prikupljeno vise od 600 potpisa studenata i vise od trideset potpisa profesora i asistenata. U saopstenju se navodi da ce se, po odluci dekana Filozofskog fakulteta, nastava odvijati do 26. maja 2000. godine, pa se studenti obavestavaju da to tada sakupe potpise, jer ce od ponedeljka, 28. maja "ulazak u zgradu biti zabranjen". Studenti ce, kako se istice, "moci da udju u zgradu samo na dan ispita, i to samo oni koju polazu bas tada. Pristup biblioteci je ovim putem onemogucen, kao i konsultacije". "Dekan nije poslusao svoje studente, vec je postupio po naredjenima ljudi koji su prethodnih dana izdavali naredbe o prebijanju studenata i gradjana po ulicama Beograda. Studenti su mu uputili poslednji poziv da se danas u 12 casova, sastane sa njima u zgradi fakulteta", navodi se u saopstenju grupe studenata Filozofskog fakulteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: