Petak, 13.09.2002.

17:32

Besmislene optužbe na račun Koštunice

Izvor: B92

Default images

Predsednik Jugoslavije Vojislav Koštunica predizbornu kampanju nastavlja po povratku iz SAD, rekao je šef njegovog izbornog štaba Dragan Maršićanin. On je na konferenciji za novinare ocenio kao besmislene optužbe da se Koštunica služi govorom mržnje. "Radi se o jasnom govoru istine", kaže Maršićanin: "On je neizmenjen u odnosu na vreme Miloševićevog režima, kao što ni režim nije izmenjen značajnije u odnosu na vreme Slobodana Miloševića. Danas kažemo: vlast je lopovska, i ako iznesete argument, a moj omiljeni argument je kradja poslaničkih mandata, onda je to lopovska vlast, i tu nema jezika mržnje, to je jezik činjenica", kaže Maršićanin.

Upitan da prokomentariše spot u kome se za Koštunicu kaže "Ne treba nam takav predsednik", Maršićanin je odgovorio da su Demokratska omladina i televizija Pink prirodni saveznici: "Verujte mi da Pink ne gledam, ali ga zaista ne gledam, to je spoj žutih stranaka i žutih televizija. Ponudjeno nam je od strane Pinka besplatno korišćenje termina, ali se nismo osećali obavezni da popravljemo kvalitet programa te televizijske stanice, pa smo se zahvalili. Ali, Željko uvek radi unapred. Oseća Željko", dodaje Maršićanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: