Aktuelno 3

09.05.2024.

12:15

Nikola Rokvić stigao u Grčku: Prikupio neverovatnu sumu za bolesnu decu VIDEO

Pevač Nikola Rokvić upustio se u hodočašće do grčkog ostrva Egine 22. aprila.

Izvor: B92.net

Nikola Rokvić stigao u Grčku: Prikupio neverovatnu sumu za bolesnu decu VIDEO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Nikola je danas stigao u Grčku odakle se oglasio i otkrio koliko je novca dosad prikupio.

"Dragi ljudi, evo ušao sam u Grčku preko prelaza Dorjan, pred jezera i sada prelazim predivne proplanke ove u Grčkoj. Prelepa priroda. Da ste mi živi i zdravi i Bogom blagosloveni. Da vas obavestim da smo stigli do 19 miliona. Bog vas blagoslovio, idemo dalje. Ovog puta za dečiju radost", rekao je Rokvić u svom videu na Instagramu.

Podsetimo, Nikola je Uskrs proveo sa porodicom koja ga je sačekala na pola puta i učinila mu ovo hodočašće ali i praznik lepšim.

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: