COVIC: TREBA PRESTATI SA TRACARENJEM

Izvor: B92

Subota, 16.03.2002.

19:00

Default images
Sef poslanicke grupe koalicije Povratak u kosovskom parlamentu Rada Trajkovic optuzila je potpredsednika Vlade Srbije Nebojsu Covica da podrzava kriminalni deo medju poslanicima srpske koalicije. U izjavi niskom dnevniku "Narodne novine" Trajkoviceva nije zelela da detaljnije objasni svoju tvrdnju i rekla da ce uskoro doci vreme i za bliza objasnjenja. Ona je navela da su je na sastanku poslanika koalicije Povratak s predsednikom Jugoslavije Vojislavom Kostunicom, Covic i rektor pristinskog Univerziteta Gojko Savic prozvali i zatrazili njenu odgovornost zbog cestih kontakata sa sefom UNMIK-a Mihajlom Stajnerom.Nebojsa Covic izjavio je za B92 da su ovakve izjave potpuno nepotrebne i da konacno treba da prestanemo da se bavimo tracarenjem. »Gospodja Trajkovic zna sta je dogovoreno na poslednjem sastanku koalicije Povratak kod predsednika Kostunice, ali ocigledno da ona ima neke probleme, ako zna da je neko kriminalac, ako ima dokaze za kriminal, za kriminalce, treba da da te dokaze, sluzbe ce to uraditi, a ne da se bavimo tracarenjima i abrovima. Ocigledno je da kod Srba na Kosovu i sa Kosova, a izgleda i sire, svi za sve pricaju da su kriminalci, svako za svakoga kaze da je kriminalac. Mislim da to jednostavno ne stoji sefu poslanicke grupe, da na taj nacin prica. Sve druge probleme sa mnom gospodja Rada Trajkovic zna kako moze da resi«, rekao je Covic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: