Aktuelno 28

08.05.2024.

11:54

Pljušte komentari zbog nastupa Teya Dore u finalu: "Đavoli rade jako" FOTO/VIDEO

Predstavnica Srbije, Teya Dora nastupila je sa pesmom "Ramonda" pod rednim brojem dva i direktno se plasirala u finale. Producenti biraju Teya Dori redni broj za finale

Izvor: B92.net

Pljušte komentari zbog nastupa Teya Dore u finalu: "Đavoli rade jako" FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

Nakon njenog nastupa, društvene mreže bile su preplavljene pozitivnim komentarima. Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste objava zvanične instagram stranice Evrovizije, koja je podelila redosled nastupa u samom finalu.

Pored imena naše zemlje piše da producenti odlučuju pod kojim rednim brojem će se takmičiti.

Naravno da su se fanovi Teye odmah oglasili, i to smehotresnim klipovima i mimovima.

Jedan od zapaženijih bio je sledeći:

"Ajde samo da vas vidim da nas ne stavite pred kraj finala da se iskupite za "death slot". Leteće glave", pisalo je, a komentar koji je odneo najviše pozitivnih reakcija bio je:

"Đavoli rade jako, ali Ramonda radi jače".

Sa druge strane, bilo je i onih koji su komentarisali da glasanje kreće od prve pesme i da zapravo ne bi bilo dobro da budemo na kraju.

Sa nestpljenjem se čeka finalno veče Evrovizije, koje se održava u subotu 11. maja.

Podeli:

28 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: