DJUKANOVIC: DJINDJICEVU IZJAVU DOZIVLJAVAM KAO VISAK PATERNA

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.05.2001.

23:36

Default images
Crnogorski predsednik Milo Djukanovic izjavio je u ponedeljak uvece da niko van Crne Gore nece odlucivati kakve ce koalicije biti pravljene u formiranju vlasti u ovoj republici, javlja SRNA. Komentarisuci izjavu premijera Srbije Zorana Djindjica da nema razgovora sa Demokratskom partijom socijalista o zajednickoj drzavi ukoliko ova partija prihvati koaliciju sa liberalima, Djukanovic je rekao da je, ukoliko je tacna "dozivljava, na zalost, kao kontinuitet loseg i neodgovarajuceg odnosa zvanicnika iz Srbije prema Crnoj Gori". "Dozivljavam je i kao visak paternalizma koji je karakterisao nase odnose manje vise kroz citavu istoriju, a posebno u posljednjih 15 godina od kada je na vlasti bio Slobodan Miloesevic", istakao je predsednik Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: