Rok ističe, obruč se steže?

Penzionisani kapetan bojnog broda VSCG Ratko Vučetić priveden je pod sumnjom da je učestvovao u skrivanju Ratka Mladića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.04.2006.

14:03

Default images

Prema obećanju koji je premijer Vojislav Koštunica dao predstavnicima Evropske unije i Haškog tribunala, ostalo je još nedelju dana za isporučenje Ratka Mladića Tribunalu. Sa približavanjem roka raste broj onih koji su se našli iza rešetaka zbog pomaganja odbeglom generalu.

Vučetića u ovim trenucima saslušava istražni sudija koji treba da odluči da li će mu produžiti pritvor. Njegov advokat nije mogao da pruži detaljnije informacije, navodeći da mu je klijent izričito zabranio da izjave daje bilo kom mediju, sem listu Kurir.

Ministar odbrane Zoran Stanković nije želeo da komentariše hapšenje Vučetića jer, kako kaže, nema dovoljno informacija o tom slučaju. Na pitanje da li se steže obruč oko Ratka Mladića, Stanković je odgovorio: "Procenite sami".

Hapšenjem Vučetića broj osumnjičenih za pomaganje Mladiću popeo se na pet. Ranije su uhapšeni Stanko i Predrag Ristić, Jovo Đogo i Saša Badnjar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: