Neonacisti sviraju u Kragujevcu

Neonacistička organizacija "Krv i čast" planira da u Kragujevcu održi koncert obeležavajući 10 godina delovanja u Srbiji.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.01.2006.

16:11

Default images

Na internet-sajtu ove organizacije objavljeno je da se planira organizovanje velikog koncerta na kojem će se okupiti do sada najveći broj pripadnika te organizacije iz zemlje i inostranstva. Takodje se navodi da će na koncertu, za koji se ne navodi mesto održavanja, svirati više grupa iz Srbije.

Kragujevačka policija obaveštena je samo o održavanju koncerta na Djačkom trgu kod kragujevačke gimnazije u organizaciji lokalnog Doma omladine, na kojem će nastupiti samo bendovi iz tog grada, rečeno je agenciji Beta. Načelnik SUP-a Kragujevac Ivan Djorović agenciji Beta rekao je da policija, kako se izrazio, "ima potencijalnih najava" da će tom koncertu prisustvovati i nekoliko skinheda.

U Domu omladine u Kragujevcu agenciji Beta je rečeno da se koncert organizuje i okviru prosleve novogodišnjih i božićnih praznika i da će na koncertu učestvovati isključivo kragujevačke grupe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: