KOSTUNICA S PREDSTAVNIKOM REPORTERA BEZ GRANICA

Izvor: B92

Petak, 10.11.2000.

19:38

Default images
Jugoslovenski predsednik Vojislav Kostunica razgovarao je u petak u Beogradu s predstavnikom "Reportera bez granica" Aleksandrom Levijem koji mu je urucio pismo generalnog sekretara te organizacije za zastitu slobode stampe. U pismu se izrazava podrska Kostunici kao i uverenje da je njegova privrzenost slobodi stampe iskrena. U pismu koje je potpisao generalni sekretar organizacije Rober Menar takodje se izrazava zahvalnost zbog oslobadjanja novinara Miroslava Filipovica iz zatvora. Predstavnik Reportera bez granica Aleksandar Levi izjavio je agenciji Beta da je "pismo podrske neuobicajen manir za tu organizaciju". Prema njegovim recima, Kostunica se zahvalio na pismu istakavsi da je "bez ikakve kurtoazije, polaskan njime". "Kostunica je kazao da je period kroz koji je SRJ prosla bio vrlo tezak za medije i da je sada potrebno ulagati napore da se medijska scena preuredi na demokratski i evropski nacin", kazao je Levi, javlja Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: