NASTAVLJENI PREGOVORI DOS I SPS

Izvor: B92

Subota, 14.10.2000.

21:34

Default images
Nastavak pregovora izmedju Socijalisticke partije Srbije i Demokratske opozicije Srbije o formiranju tehnicke vlade Srbije do izbora, poceo je nesto pre 21 h u zgradi Predsednistva Srbije, javlja B92. Prilikom ulaska u zgradu Predsednistva jedan od celnika DOS-a Vladan Batic rekao je novinarima da su nezadovoljni odgovorom SPS-a koji su dobili u toku popodneva i da ce im ponuditi da to koriguju. "Ako oni to ne prihvate prekinucemo pregovore, i obavestiti javnost o daljim potezima", rekao je Batic, koji je prethodno Radio televiziji Srbije izjavio da se u predlogu SPS govori o rekonstrukciji Vlade Srbije, dok DOS trazi njeno raspustanje i izbor novog kabineta. Funkcioner DOS-a Cedomir Jovanovic je u medjuvremenu ocenio da ce razgovori trajati 30 minuta i da u odgovoru koji su dobili od SPS ta stranka "pokusava da izbegne sustinu". "Mora se raspustiti skupstina Srbije i mora se formirati prelazna Vlada", rekao je Jovanovic.

Medju predstavnicima Demokratske opozicije Srbije su i Zoran Djindjić, Nebojsa Covic i Dragoljub Micunović, a medju predstavnicima SPS: predsednik Srbije Milan Milutinovic, Nikola Sainovic, Gorica Gajevic i Milomir Minic i Zoran Andjelkovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: