Ministar traži izveštaj i javne i tajne policije

Izvor: B92

Četvrtak, 22.01.2004.

10:23

Default images
Crnogorsko Ministarstvo unutrašnjih poslova vrlo brzo će, posle detaljne provere, odgovoriti na optužbe političkog lidera Liberalnog saveza Miodraga Živkovića da je Državna bezbednost pokušala da njega i njegovu porodicu likvidira u nameštenoj saobraćajnoj nesreći, pišu “Vijesti”. Portparol MUP Branko Bulatović potvrdio je da je ministar policije Dragan Đurović krajem prošle godine dobio pismo od Živkovića. "Đurović je tim povodom zatražio celovitu informaciju o navodima iz pisma od Javne i Državne bezbednosti", rekao je Bulatović. “Pošto je Živković obelodanio sadržaj pisma MUP ima obavezu da vrlo brzo i Živkoviću i crnogorskoj javnosti odgovori na navode iz tog pisma. To će uraditi pošto budu sprovedene detaljne provere iznetih navoda", rekao je Bulatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: