"Ulaskom G17 plus u Skupštinu poslanika možda dobio i Tači"

Izvor: B92

Sreda, 08.10.2003.

17:44

Default images

Ulaskom G17 plus u Skupštinu Srbije svog poslanika u srpskom parlamentu možda je dobio i vođa bivše OVK Hašim Tači, izjavio je premijer Srbije Zoran Živković. "Stranka koja je kupila poslanika je za džentlmenski dogovor sa Albancima, a ako pogledate program te stranke i uporedite ga sa Ustavnom poveljom, onda ćete videti da ostvarivanje tog programa eksplicitno znači nezavisnost Kosova. Osamostaljivanje Srbije i njen izlazak iz državne zajednice, za šta se zalaže G17 plus, znači odmah sutradan nezavisno Kosovo. Zaključite sami da li je pokušaj obaranja Vlade kroz kupovinu poslanika, na dan početka dijaloga Beograda i Prištine, samo prosta koincidencija, ili tu ima nečeg drugog", kaže on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: