Utorak, 01.07.2003.

14:18

Popović dao izjavu istražnom sudiji, Koštunica nije došao

Izvor: Beta

Default images

Sekretar Biroa za komunikacije Vlade Srbije Vladimir Popović dao je u utorak izjavu istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu povodom tužbe za klevetu protiv predsednika Demokratske stranke Srbije Vojislava Koštunice. Popović je tužio Koštunicu, tražeći milion dinara zbog izjava predsednika DSS-a na Glavnom odboru te stranke 13. aprila ove godine. Koštunica je tada optužio vladin Biro za komunikacije za "manipulaciju medijima", a Popovića da "manipuliše medijima i građanima i da zloupotrebljava vanredno stanje i novinare za političku borbu sa neistomišljenicima". Popovićev advokat Vlada Pavićević rekao je za Betu da je na saslušanju njegov klijent ostao pri tužbenom zahtevu. On je dodao da se Vojislav Koštunica nije pojavio na saslušanju pred istražnim sudijom pravdajući to privatnim putovanjem. Lider DSS-a bi 21. jula trebalo da da izjavu istražnom sudiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: