Sreda, 14.05.2003.

16:27

Štajner: Pogrešno citirana izjava

Izvor: B92

Default images

Šef UNMIK-a Mihael Štajner demantovao je u sredu pisanje pojedinih beogradskih medija koja su, kako je rekao, pogrešno citirajući njegovu izjavu objavila da se Šefćet Musliju "nalazi pod ekskluzivnom jurisdikcijom UNMIK-a", prenosi za B92 novinar UNMIK radija Zoran Ćulafić."To je potpuno pogrešno citirano. Dozvolite mi da još jednom pojasnim situaciju. KFOR je uhapsio gospodina Muslijua, koji je kriminalac, zato što on predstavlja bezbednosnu pretnju na Kosovu. KFOR ga je uhapsio i on je u Bondstilu, što je u skladu sa mandatom KFOR. Dakle, ja sam pogrešna osoba za obraćanje po tom pitanju", rekao je Štajner na kraktoj konferenciji za novinare posle susreta sa ministrom inostranih poslova Irske Brajanom Kaunom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: