Četvrtak, 14.04.2022.

10:45

Kadirov "ratnik": Evo nas, čistimo VIDEO

Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio video-snimak s prve linije fronta u ukrajinskom gradu Rubižnje koji se nalazi na teritoriji regiona Luganjsk.

Izvor: B92

Kadirov
EPA-EFE/ALEXEY NIKOLSKY / SPUTNIK / KREM

"U gradu Rubižnij, čečenski borci... zajedno s vojskom Rusije i LNR, uspešno čiste teritoriju od "Bandera" đubreta. Uprkos otporu bandi i mnogo sati sukoba, naši vojnici samouvereno napreduju", napisao je na svom Telegraf kanalu.

Prema njegovim rečima, neprijatelj odgovara raznim vrstama oružja.

Kako podseća Raša tudej, predstavnik narodne milicije Luganjske Narodne Republike Andrej Maročko ranije je za lokalne medije rekao da je humanitarna situacija u tom gradu jako loša.

Takođe, u tom gradu je prošle sedmice ekslodirala cisterna sa opasnom kiselinom, a Maročko je tada rekao lokalnom stanovništvu da ostane u svojim skloništima i da koriste sva moguća zaštitna sredstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: