Zelenović o planu Mlađana Đorđevića: "Pustićemo Vučića da reši Kosovo"

Mediji su došli u posed audio snimka na kom se čuje kako Nebojša Zelenović govori o planu opozicije, citirajući Mlađana Đorđevića, kako da dođe na vlast.

Izvor: B92

Subota, 17.10.2020.

20:05

Zelenović o planu Mlađana Đorđevića:

Na snimku se čuje da Zelenović govori o planu opozicije da prepusti rešavanje kosovskog problema predsedniku Aleksandru Vučiću, objašnjavanjući da to znači da opoziciji u Srbiji nije problem da se to pitanje reši, već da je neophodna "žrtva".

"Znaš koja je to perverzija da Mlađa Đorđević stavi orden, na reveru drži znak tajne službe ruske i izađe on da se bavi politikom. I šta on kaže - 'pustićemo Vučića da reši Kosovo, a onda ćemo da mu slomimo vrat'. To znači da nama nije problem da se to reši nego nama treba žrtva, boli nas du*e za Kosovo", izgovara Zelenović na tom snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: