Mihajlovićeva: Jeremićev voz odavno otišao

Zorana Mihajlović izjavila da lideri opozicije više ne traže poboljšanje izbornih uslova kako bi na njih izašli, već izmišljaju razloge da na izbore ne izađu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.09.2019.

11:32

Mihajlovićeva: Jeremićev voz odavno otišao
Tanjug, Sava Radovanoviæ

Reagujući na izjavu jednog od lidera Saveza za Srbiju, Vuka Jeremića, koji je rekao da je poziv misiji OEBS da prate izborni proces u Srbiji usledio kasno, članica Predsedništva SNS kaže da je i to jedan od dokaza da se opozicija u stvari plaši izbora.

Prvo su nas kritikovali kako Vlada Srbije neće da pozove misiju OEBS i to im je bio jedan od izgovora. A kada je Vlada Srbije šest meseci pre redovnih izbora pozvala OEBS, onda smo to, kako smatra Jeremić, uradili kasno. I sad baš zbog toga neće na izbore. A o kašnjenju nam pričaju oni čiji je voz odavno otišao, samo što to još ne vide”, navodi Mihajlovićeva.

Ona podseća da je 2012. godine ograničena misija OEBS-a koja je pratila predsedničke i parlamentarne izbore koji su održani u maju, u Srbiji počela sa radom 4. aprila.

“Pa kako, kad su Jeremić, Tadić i ostali opozicionari bili na vlasti, nije bilo kasno da misija OEBS-a dodje u Srbiju mesec dana pre izbora, ali sada je kasno kada Vlada Srbije pozove misiju OEBS-a šest meseci pre izbora”, pita Mihajlovićeva, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: