Pokret "Jedan od pet miliona" predao listu

Predstravnici pokreta "Jedan o pet miliona" predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) potpise podrške građana njihovoj izbornoj listi.

Info

Izvor: B92

Sreda, 03.06.2020.

20:11

Pokret

Na listi je sto kandidata za poslanike u skupštini Srbije, a među njima su 80 odsto mladi.

Predstavnica tog udruženja Valentina Reković izjavila je da je "Jedan od pet miliona" obišao za 15 dana više od 15 gradova i da je bio izložen opstrukcijama.

Kako je navela, tokom prikupljanja potpisa u Loznici i Smedervskoj Palanci funkcioneri tih opština stajali su u blizini prostorija "Jedan od pet miliona" i gledali ko daje potpise podrške.

Takođe, dodala je Reković, funkcioneri Narodne stranke, u Novom Sadu, danonoćno su bili u blizini pokreta kao i predstavanici Demokratske stranke u Aranđelovcu.

"U Zaječaru je devojka dala potpis i sutradan je dobila otkaz. Pozvala nas je i rekla da se nije pokajala zbog te odluke. Ovo govori o sistemu koji treba da menjamo", rekla je Reković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: