Dota 2 - EPICENTER najavio Winter Clash

Epicenter je najavio novi Dota 2 turnir koji će se održati u Moskvi od 7-9. decembra 2018. godine. Na njemu će se takmičiti 6 najboljih svetskih ekipa za nagradni fond od $300,000. Pet ekipa dobilo je direktnu pozivnicu, dok će se poslednji takmičar odrediti preko kvalifikacija.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 14.11.2018.

17:45

Dota 2 - EPICENTER najavio Winter Clash

Na ovom turniru Evropu predstavljaće Team Secret i Team Liquid. Ukoliko pogledamo formu iz tekuće sezone, očigledno je da je Team Secret jedan od favorita, a iako Team Liquid ne učestvuje na Mejdžoru u Kuala Lumpuru, njihov kvalitet ni u jednom trenutku ne možemo da osporimo. Osvajač TI7 i dalje važi za jednu od najboljih svetskih ekipa, pa ćemo iz Evrope gledati 2 veoma snažna kandidata.

Virtus Pro će biti domaća ekipa i jedina koja će predstavljati CIS. Oni su već osvojili jedan trofej ove godine na Maincast Autumn Brawlu, a trenutno su i dalje u trci na Mejdžoru u Maleziji.

Ameriku će predstavljati Forward Gaming, koji je u Hamburgu završio učešće među top 8 timova, a takođe su ove godine slavili na severnoameričkoj verziji Kings Kupa. Poslednju pozivnicu dobio je PSG.LGD, koji i dalje važi za broj jedan ekipu u Kini.

Poslednje mesto zauzeće ekipa koja će prvo morati da prođe kroz otvorene, pa zatim i zatvorene kvalifikacije da bi dobila priliku da se takmiči sa ovih 5 ekipa.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: