Iznenađenje – Kjaerbye prešao u North!

Već smo navikli da posle svakog Majora uslede brojne izmene u ekipama, a poslednja u nizu je bila prilično neočekivana za sve.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Nedelja, 04.02.2018.

02:38

Iznenađenje – Kjaerbye prešao u North!

Jedan od najboljih igrača Astralisa, Kjaerbye, prešao u je u drugu po jačini ekipu iz Danske – North! Ovo je druga izmena u ekipi North, pošto je pre par dana u tim iz njihove akademije pristigao mertz.

Ova vest je došla kao pravo iznenađenje, s obzirom da se nije nazirao prekid uspešne saradnje Astralisa i Kjaerbye, a još manje se očekivao prelazak baš u North. Kapiten “Zvezdanih”, gla1ve, je rekao da je ostao bez teksta kada je čuo da ih igrač napustio, te da niko nije znao za njegovu odluku.

Danac će u Northu zameniti k0nfiga, koji je nešto pre dolaska Kjaerbye sam doneo odluku o povlačenju iz aktivne petorke, zbog ličnih razloga.
Danski sastav je danas odigrao dva meča sa novom petorkom, prvi su izgubili od sunarodnika iz Heroica 2:1, dok su potom istim rezultatom savladali AGO. Mertz i Kjaerbye su bili odlični u oba meča, pa se čini da će North biti još bolji tim u nastavku sezone.

Oba meča odigrana su u okviru zatvorenih kvalifikacija za IEM Katowice koje se završavaju sutra.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: