StarCraft 2: Izvučene grupe za GSL Top 16

Koja vam grupa deluje kao grupa smrti?

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 01.02.2018.

06:13

StarCraft 2: Izvučene grupe za GSL Top 16

Završena je prva grupna faza prve GSL sezone u 2018. godini, i imamo najboljih 16 igrača koji će pokušati da izbore svoje mesto u plej-ofu ovog najjačeg i najprestižnijeg StarCraft 2 takmičenja u Južnoj Koreji.

Druga faza se takođe igra u grupama, one su danas izvučene i možete ih videti ispod. Prisutnost rasa je veoma balansirana, pa tako imamo 6 Protossa, 5 Terrana i 4 Zerg igrača.

Grupa smrti svakako je grupa B, i biće jedna od najzanimljivijih za gledanje, ali je posebo interesatna grupa D, u kojoj imamo čak 4 Protoss igrača, i to verovatno četiri najbolja Protossa na svetu, tako da će ovde biti posebno interesatno pratiti ko će izaći kao "najbolji Protoss iz grupe".

Kao i u prošloj fazi, i ove četiri grupe se igraju u GSL formatu, a takmičennje u drugoj fazi startuje 10. februara, mečevima grupe A, u kojoj se nalazi i kanadska Zerg igračica Scarlett, koja je napravila istorijski uspeh plasmanom u Top 16 GSL-a.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: