Esports B92.net

The Witchwood – nova Hearthstone ekspanzija!

Večeras nam je, zabavnim snimkom u duhu čuvenog horor filma "Veštica iz Blera", predstavljena nova Hearthstone ekspanzija - The Witchwood!

nikola savić klan rur
Podeli

U filmu od oko sedam minuta vidimo glavne Hearthstone dizajnere, Ben Brouda i ekipu, kako lutaju strašnim i jezivim šumama i sve snimaju kamkorderom u duhu 90-ih.

Kroz šumu su naišli i na nekoliko karata koje ćemo videti u novoj ekspanziji, njih ukupno šest, a poslednja sedma nam je malo tizovana, videli smo cenu i ime, i Broda kako beži i dere se da je karta previše OP i da ne smeju da je naprave.

Videli smo čak dve "nove" mehanike, koje u stvari predstavljaju nešto što smo ranije već videli, samo uniformisano. Prva je Rush, koja je slična kao i Charge, ali može da napada samo minione. Dakle kao Charged Devilsaur, i verujemo da će upravo i on dobiti tu novu ključnu reč. Dakle Rush - minion može napasti druge minione odmah kada uđe u igru.

Druga nova mehanika je Echo i radi isto kao i Unstable Evolution. Karte koje imaju Echo na sebi mogu biti igrane više puta u istom tom potezu, kao što je primer karta Phantom Militia, koju vidite ispod.

Videli smo i tri nove neutralne legendarne karte, među kojima je i čuveni Genn Greymane. Generalna tema ekspanzije biće u Dukswood duhu, dakle maglovite jezive šume, vukodlaci, čudovišta i slična stvorenja mraka. Vukodlaci imaju zanimljivu novu mehaniku da se menjaju kako ih držite u ruci, a kao bazični primer pokazana je karta koja je jedan turn 4/2 minion, a drugi turn 2/4 minion.

Nova ekspanzija će imati 135 novih karata, a ono što je novina je što će sada preorder sadržati 70 packova, umesto 50 kao što je bilo do sada.

Promo video možete pogledati ispod, a šest novih karata pogledajte na ovom linku.

Hearthstone

The Witchwood analiza #3 – Frodan, Hagatha i drugari

U ponedeljak od 20h po našem vremenu na zvaničnom Hearthstone Twitch kanalu održan je specijalni strim otkrivanja novih The Witchwood karata koji je otvorio sezonu prikazivanja novih karata. Narednih 15-ak dana, svakog dana ćemo videti po pet novih karata i potrudićemo se da za vas analiziramo svaku od njih.

Hearthstone utorak 27.03. 15:46 Komentara: 6
strana 1 od 3 idi na stranu