Esports B92.net

IeSF: Tekken 7 kvalifikacije za našeg predstavnika u Koreji!

Ove godine se u Busanu održava deveto po redu International e-Sports Federation takmičenje od 8. do 12. novembra.

miloš mitrić klan rur
Podeli

Već je određen srpski predstavnik za League of Legends (SBB esports pobedom u trećoj sezoni Fortuna Championship Seriesa), a sada želimo da najavimo da su kvalifikacije otvorene i za Tekken 7.

Kvalifikacioni turnir će se održati 12. avgusta u Immo Centru s početkom u 11 časova, u organizaciji SESA i Klan RUR.

Tekken se vraća na repertoar IeSF-a po prvi put nakon 2014. Naša reprezentacija je tada ostvarila sjajan rezultat osvojivši četvrto mesto u muškoj i drugo mesto u ženskoj konkurenciji, a mi se nadamo da će i sa novim Tekkenom stići i novi uspesi.

Što se tiče samog turnira, igraće se grupna faza kao i double elimination sa 8 najboljih igrača. Sva ostala pravila možete pogledati ovde.

Najbolji na turniru će sebi obezbediti put u Busan gde će predstavljati Srbiju, dok će drugo mesto osvojiti mobilni telefon Blackview R6.

Ukoliko želite da se oprobate sa najboljim fajterima Srbije, ili mislite da ste dovoljno dobri da nas baš Vi predstavljate u Koreji, prijavite se! Sve o načinu prijave možete pronaći prateći ovaj link.

FGC

Igre i sport: Tabačine dovode do promena u taekvondou

Razvoj tehnologije je uticao pored svih društvenih sfera i na sport, uz različitu dozu odobrenja. Uprkos sjajnim mogućnostima koje su omogućene, često dolazi do grešaka i propusta. Zabrinuti za ovaj problem u teakvondou, 2020 armor, su ponudili svoje rešenje, koje će vam možda delovati poznato.

FGC sreda 30.08. 14:58 Komentara: 0

Večeras su finalni mečevi ELeague SFV Invitational

Nakon dva meseca takmičenja večeras saznajemo ko će osvojiti ovaj turnir vredan 250 000$ dolara. Za ovu priliku su se izborili 8 takmičara u koje spadaju Punk, PR Balrog, Fuudo, Phenom, Momochi, Daigo, Wolfkrone i Xiao Hai. Prva četiri su u gornjoj strani žrebi, dok donju polovinu čine preostala četiri.

FGC subota 27.05. 12:49 Komentara: 0
strana 1 od 6 idi na stranu