Esports B92.net

CS:GO – kioShiMa se vratio u EnVyUs

Francuski igrač kioShiMa vratio se u ekipu u kojoj je proveo veći deo svoje CS:GO karijere – EnVyUs.

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Francuz se nakon više od pola godine i ne tako blistavog perioda u FaZe, vraća na scenu. Nakon šokantnog ispadanja karriganove ekipe na Majoru u Krakovu, kada su turnir završili sa 0-3 u grupi, organizacija je rešila da sa kioShiM-om i allu-om raskine ugovor i zameni ih Olofmeister-om i GuardiaN-om.

Kio je od tada odigrao nekoliko mečeva sa mix ekipom, u kojoj je bio i naš nexa, a potom je u novembru kao izmena igrao za EnVyUs na WESG turniru.

EnVyUs je imao lošu epizodu na Majoru, ispali su u grupi sa skorom 1-3, mada treba reći da je RpK tokom mečeva bio u veoma lošem zdravstvenom stanju, a na kraju je završio i u bolnici.

KioShiMa u ekipu stiže kao zamena za drugog igrača, a to je xms, koji je u poslednja tri meseca daleko najlošiji igrač ekipe, što pokazuje i HLTV rating ispod 1.

Zanimljiva je činjenica koju je francuski support igrač podelio na Tviteru, a to je da je pre tačno tri godine na isti datum potpisao za ekipu EnVyUs. Sada će u timu opet imati više prostora da pokaže pun potencijal svoje igre, što u FaZe nije bio slučaj, jer je ulogu glavnih zvezda morao da prepusti NiKu i rainu.

EnVyUs još ne igra u punom sastavu, već nedovoljno oporavljenog RpK-a menja VKLL iz njihove akademije. Tim je ispao sa zatvorenih kvalifikacija za IEM Katowice. Prvo su izgubili od ekipe Singularity 2:0, da bi ih istim rezultatom savladao i Natus Vincere.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

strana 1 od 10 idi na stranu