Esports B92.net

CS:GO – Nexa ima novi tim

Nakon raskida saradnje sa ekipom Renegades, nexa je par meseci bio bez tima, a sada se priključio tek oformljenom timu.

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Naziv ekipe je MANS NOT HOT, a glavni inicijatori okupljanja bili su dva bivša igrača Dignitasa – AcilioN i TENZKI. Evropska ekipa rešila je da ostane zajedno nakon što su dobro odigrali kvalifikacije za DreamHack Winter.

Na tom turniru pobedili su učesnika Majora Vega Squadron 2:0, potom i SuperJumy, da bi u polufinalu tesno izgubili od Space Soldiers – dva puta po 16:13.

To je bilo dovoljno dvojici Danaca da zadrže ekipu, koju pored njih dvojice čine Litvanci EspiranTo i kalinka, dok je peti igrač naš nexa.

Tim je izjavio da trenira dve nedelje zajedno i da se vidi drastičan napredak u odnosu na početak. Takođe, igrači su rekli da se nadaju da će uskoro biti u top 30 HLTV liste, što je neki početni cilj. Za kraj, rekli su da traže organizaciju pod kojom će igrati, što bi im bilo od velike pomoći za dalji napredak ekipe.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

Kada se otac žrtvuje za vaš uspeh

“Moj otac mi je poklonio najbolji poklon koji možete dobiti od nekoga: verovao je u mene.”, tako je govorio košarkaš Džim Valvano, a istu rečenicu može primeniti i heroj naše priče.

CS:GO ponedeljak 30.04. 00:04 Komentara: 2
strana 1 od 51 idi na stranu