LUCAS1 i felps zamenili ekipe

Nakon što ekipa MIBR-a nije pokazala zadovoljavajuće rezultate u prethodnoj godini pokrenule su se brojne špekulacije u timu šta dalje raditi. Nakon što su u Katovicama izgubili polufinalnu trku, ekipi je znatno pao moral, što se odrazilo i na predstojeće turnire u izuzetno velikoj meri. Naime, ove godine MIBR nije uspeo da uđe u trku ni za jedan prestižni trofej, uprkos tome što su imali jako veliki broj šansi da se i njihovo ime nađe na spisku pobednika. Pored Katovica, Brazilci su ove godine učestvovali na BLAST Pro Series São Paulo turniru i StarSeries i-League Season 7 gde su oba puta ispali već u grupnoj fazi takmičenja, pokazavši veoma oskudnu igru.

Izvor: Mihailo Markoviæ RUR

Sreda, 26.06.2019.

15:23

LUCAS1 i felps zamenili ekipe

Izvor: RUR Esports

Međutim, nakon ovih neuspeha MIBR je uspeo da dostigne treće mesto na BLAST Pro Series Miami turniru nakon čega su nam vratili nadu, ali ne i zadugo jer su već u ESL Pro League Season 9 Finals-u ispali u grupnoj fazi. Uprkos tome što su se u brazilski tim vratili TACO i felps, i time “in-game” komunikaciju prebacili na maternji jezik, nisu pokazali zavidne rezultate te nije bilo druge opcije osim promene u sastavu tima.

Nakon što je zvezda ovog tima Marcelo, poznatiji kao coldzera, žestoko iskritikovao felps-a, nije bilo dileme da će on biti taj koji će svoje mesto u timu morati da prepusti nekom drugom. Nismo dugo čekali na odluku MIBR-a, jer samo nekoliko dana nakon debakla na EPL S9 finals-u nam stiže zvanično saopštenje kako će se timu priključiti Lucas “LUCAS1” Teles ali samo do kraja the StarLadder Major-a. Ovo znači da će LUCAS1 sa MIBR-om igrati najmanje 4 turnira ukoliko ne budu sa njim potpisali ugovor i zadržali ga za stalno. Takođe, bivši igrač MIBR-a João “felps” Vasconcellos će se pridružiti timu Luminosity što je i bivši tim LUCAS1-a, čime je MIBR olakšao transfer jer nije morao da isplaćuje punu cenu za LUCAS1-a. Zanimljivost oko ovog transfera je ta da će LUCAS1 prvi put igrati razdvojeno od svog brata Henrique “HEN1” Teles-a posle više od 10 godina profesinalne Counter Strike karijere.

MIBR će u predstojećem periodu nastupati u sledećem sastavu:

  1. Gabriel “FalleN” Toledo
  2. Marcelo “coldzera” David
  3. Fernando “fer” Alvarenga
  4. Epitacio “TACO” de Melo
  5. Lucas “LUCAS1” Teles

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: