Visoki savet pravosuđa podržava mere Vlade Srbije

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.03.2003.

14:59

Default images

Visoki savet pravosuđa podržao je na sednici održanoj u ponedeljak "sve ustavne i zakonske mere koje su preduzeli državni organi u borbi protiv organizovanog kriminala". U saopštenju nakon sednice, Visoki savet pravosuđa je istakao da "redovno obavlja poslove iz svoje nadležnosti" i da se "predlaganje kandidata za nosioce pravosudnih funkcija vrši po zakonskim kriterijumima, a to su stručnost i dostojnost". "Potpuno su proizvoljne, neprimerene i zlonamerne reakcije u javnosti da se danas u Srbiji vrši podela nosilaca pravosudnih funkcija na podobne i nepodobne. Takve konstatacije Visoki savet pravosuđa u potpunosti odbacuje, a one najbolje govore o onima koji ih iznose", navodi se u saopštenju koje je potpisala predsedavajući Saveta, Sonja Brkić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: