Šekil O'Nil prodao još jednu kuću: Ovog puta za 12,5 miliona $ - pogledajte kako izgleda FOTO

Legendarni košarkaš Šekil O'Nil prodao je još jednu svoju kuću.

Svet

Izvor: B92

Petak, 29.01.2021.

12:36

Šekil O'Nil prodao još jednu kuću: Ovog puta za 12,5 miliona $ - pogledajte kako izgleda FOTO
Foto: Profimedia

Naime, O'Nil je prodao kuću u Orlandu, nakon što je spustio cenu za čak 12,5 miliona dolara.

On je ovu kuću stavio na prodaju 2018. godine, a početna cena je bila 28 miliona dolara. Sada je prodata za 16,5 miliona.

Imanje se prostire se na preko 12.000 kvadrata u zatvorenoj zajednici sa preko 200 metara jezerske obale, a kuća ima čak 12 spavaćih soba. Kuća je površine preko 2.900 kvadrata.
Foto: Profimedia
Opremljena je i zatvorenim košarkaškim terenom površine 557 kvadrata pod nazivom "Šek centar", a logo Majami hita nalazi se na centru. Na zidovima oko terena nalaze se mnogi uramljeni dresovi košarkaša iz perioda Šekove karijere, fotografija Šeka iz Majami hita i Supermen plaketa koja je omaž Šekovom slavnom nadimku.
Foto: Profimedia
Supermen logo se takođe pojavljuje i na pokrivaču za krevet u glavnoj spavaćoj sobi.

Napolju se nalazi bazen dužine skoro 29 metara sa vodopadom. Pored se nalazi i bar. Nastavlja se na dugačak dok na jezeru koji se završava prostorom za sedenje.
Foto: Profimedia
Kuća uključuje i kućni bioskop sa zvučnom izolacijom, salon za cigare sa barom i humidorom, sobu sa akvarijumom, sobu za igrice, tri kamina, garažu u koju može da stane bar 17 automobila i pristanište za čamac.
Foto: Profimedia
Takođe, na imanju se nalazi i gostinska kuća sa pet spavaćih soba.

Inače, Šek je luksuznu kuću kupio 1993. godine za 3,95 miliona dolara, ali je otad potrošio milione na dalje širenje i renoviranje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Svet

Stvara se gigant nad gigantima?

Australijska rudarsko-metalska grupa BHP objavila je nameru da preuzme britansku rudarsku kompaniju "Anglo ameriken", koju je procenila na oko 36 milijardi evra.

11:00

27.4.2024.

1 d

Svet

Preuzeće kontrolu? Putin: Setite se 90-ih...

Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je mogućnost nacionalizacije kompanija u interesu nacionalne odbrane, napominjući da je prelazak preduzeća u državnu svojinu opravdan samo ako radnje vlasnika štete bezbednosti zemlje.

15:15

27.4.2024.

1 d

Podeli: