Međunarodni letovi možda ponovo od sredine leta

Međunarodni vazdušni saobraćaj mogao bi da se oporavi sredinom leta, rekla je portparolka ruske aviokompanije Aeroflot Julija Spivakova.

Svet

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.05.2020.

08:57

Međunarodni letovi možda ponovo od sredine leta
Foto: Depositphotos, Photocreo

Spivakova je kazala da je za sada teško navesti tačan vremenski period kada će se to desiti, ali da bi to, prema najboljim prognozama, moglo biti do sredine leta, preneo je sinoć TAS.

"Međutim, definitivno se može reći da ćemo i dalje intenzivno dezinfikovati avione, dok takva potreba postoji", rekla je Spivakova.

Posebne mere predostrožnosti mogu se uvesti za putnike i prevoznike nakon pandemije korona virusa, rekla je ona.

Ne isključuju se ni mogućnosti da preporuke i zahtevi za zadržavanje određenog rastojanja između putnika budu na snazi, dodala je portparolka Aeroflota.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

18 h

Svet

Stvara se gigant nad gigantima?

Australijska rudarsko-metalska grupa BHP objavila je nameru da preuzme britansku rudarsku kompaniju "Anglo ameriken", koju je procenila na oko 36 milijardi evra.

11:00

27.4.2024.

15 h

Podeli: