Vučić: Sutra potpisivanje sporazuma

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će još sutra prisustvovati potpisivanju sporazuma u vezi sa auto-putem Sjenica-Požega.

Srbija

Izvor: Tanjug

Subota, 19.03.2022.

12:49

Vučić: Sutra potpisivanje sporazuma
FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Vučić je najavio da se posle više neće pojavljivati na bilo kakvom otvaranju do izbora.

"Sutra da ćemo potpisati ugovor sa Kinezima za deonicu Sjenica-Ivanjica-Arilje-Požega i Požega ka Boljaru. Počinjemo da gradimo veliku školu u Sjenici i Novom Pazaru. Neću posle toga više da se pojavljujem na bilo kom otvaranju“, najavio je on.

Vučić je, tokom vožnje na otvaranju brze pruge Beograd - Novi Sad za putnički saobraćaj, novinarima kazao da je ranije najavio da se neće pojavljivati u državnoj funkciji nedelju do dve pred izbore.

"Samo ću se pojavljivati na političkim skupovima, da ne bi kukali (politički protivnici) zašto su izgubili", poručio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: