Dug Dajnersu blokira novi zajam, mora da se plati

Dugovanja prema Dajnersu, koji je pre nekoliko meseci otišao u stečaj, smetnja su za nove zajmove.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 22.09.2017.

08:37

Dug Dajnersu blokira novi zajam, mora da se plati
Foto: Thinkstock

Čitateljka Politike, kako piše taj list, bila je neprijatno iznenađena kada su, u banci u kojoj je kaže uredan klijent, odbili da joj refinansiraju postojeći keš zajam s obrazloženjem da je u Kreditnom birou evidentiran njen dug prema Dajnersu.

Dajners je, inače, imao oko 35.000 članova i svima je stiglo obaveštenje da nastave otplatu zaduženja.

U Dajnersu kažu da je u interesu dužnika da nastave da izmiruju obaveze prema Dajners klubu u stečaju u ugovorenim rokovima dospeća da bi izbegli fakturisanje naknade za kašnjenje, eventualno postupak utuženja i evidentiranje docnje u kreditnom birou u skladu sa pravilima Kreditnog biroa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

5 h

Podeli: