Aktuelno 0

29.04.2024.

12:19

Meril Strip kaže da je bila istraumirana dok je gledala Nikol Kidman kako glumi

Nikol Kidman je dobila Nagradu za životno delo Američkog filmskog instituta, a neki od poznatih glumaca i njenih prijatelja osvrnuli su se na njenu dugu holivudsku karijeru.

Izvor: B92.net

Meril Strip kaže da je bila istraumirana dok je gledala Nikol Kidman kako glumi
EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Podeli:

Ris Viderspun, Morgan Friman, Naomi Vots, Zoi Saldana, Aron Sorkin, Zak Efron i mnogi drugi  izlazili su na scenu Dolbi teatra tokom čitavog događaja kako bi odali počast Nikol Kidman.

Veče je zatvorila Meril Strip, koja joj je i uručila nagradu.


Osvrćući se na "Nevine laži", seriju u kojoj su  zajedno glumile, Meril Strip se prisetila nekih detalja, hvaleći talenat, izdržljivost i disciplinu koleginice i ističući da ima "banku emocija u sebi", piše Holivud reporter (The Hollywood Reporter).

Prisetila se i jedne anegdote sa snimanja serije kada je Nikol Kidman odabrala da snimi veoma emotivnu scenu vrištanja prvog dana i da to radi iznova i iznova sa jednakom strašću.

"Nisam se oporavila od tog prvog dana, nikada u životu nisam videla takvo nešto. Za mene je to bilo traumatično, jer sam mislila da je ova žena Valkira. Kako je ona u stanju da to izdrži? Nikada ne odustaje, nikada ne izneveri", rekla je Meril Strip.

Nakon što je primila nagradu, Nikol Kidman je rekla: "Meril Strip, volim te, uvek sam te volela. Ne znam šta je to, ali ti si svetionik izvrsnosti, topline i velikodušnosti."
 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: