"Velika glad za putevima": Od Beograda do Novog Pazara za dva sata i 20 minuta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je obišao selo Doliće kod Sjenice.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 11.10.2020.

09:24

Foto: Depositphotos, YUGOKYOGO, 13395225

On je ovom prilikom podsetio domaćine, porodicu Šabanredžović, da će se na ovom prostoru graditi auto-put, te da će za tri godine stanovnici ovog kraja moći da do Beograda dođu za dva sata.

"Velika je glad za putevima u Srbiji. Raška-Pazar mora da se uradi", rekao je juče Vučić.
Podsetimo, predsednik je početkom juna obišao ovaj kraj kada je najavio koji će se sve veliki infrastrukturni projekti ovde realizovati.

Tada je obišao radove na izgradnji puta Novi Pazar-Tutin i podsetio da je država za prvu fazu dala četiri miliona evra. Naveo je i da su decenijama zapostavljani različiti putni pravci u Srbiji i da je deo toga počeo da se menja.

"Ovaj pravac je od presudnog značaja uz put Novi Pazar-Sjenica gde je ostalo 43 kilometara, što će nas koštati 12 miliona evra", rekao je tada Vučić.

Naveo je tada i da će se raditi rehabilitacija puta Raška-Novi Pazar, te da će se od Beograda do Novog Pazara stizati za dva sata i 20 minuta.

"Biće vam blizu i Beograd i Sarajevo. Sve će vam biti blizu", rekao je tada predsednik meštanima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

12 h

Podeli: