Pregovori: Inđija postaje distributivni centar kineske robe za Evropu

Delegacija opštine Inđija nastavlja sa akivnostima za privlačenje kineskih kompanija u Inđiji.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.09.2019.

17:30

Pregovori: Inđija postaje distributivni centar kineske robe za Evropu
Foto: Depositphotos, tashatuvango, 36842027

U intezivnim sastancima sa predstavnicima nekoliko razlicitih sektora državne kompanije Liaoning Transportation Invstment Exprešway industry Development, vođeni su razgovori o mogućnostima njihovog širenja na evropsko tlo, objavljeno je na sajtu www.pazovainđijavesti.com.

Kao jedan od najvažnijih projekata ističe se izgradnja velikih magacinskih prostora za skladištenje kineske robe namenjene tržištu zapadne i severne Evrope, ali i domaćoj potrošnji.

Nakon razmenjenih informacija o interesima kompanije i Opštine Indija, dogovorena je uzvratna poseta u kojoj ce se definisati detalji medusobne saradnje i buduce investicije.

Dosadašnje aktivnosti indijske delegacije koju čine predsednik opštine Vladimir Gak i šef kabineta Nemanja Milojević mogu se smatrati vrlo uspešnim, a danas je zakazan sastanak sa privrednicima regiona Lianing na kojem će biti predstavljeni svi potencijali ulaganja u opštinu Inđija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: