Novine od Trga do Slavije, na svim stajalištima

Beograd -- Nove info-table sa obaveštenjima o dolasku autobusa osvanuće do početka decembra na svim stajalištima od Slavije do Trga republike.

Izvor: Večernje novosti
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Na LED ekranima će se, između ostalog, nalaziti informacije Turističke organizacije Beograda. Tako će gosti prestonice, dok budu čekali prevoz, čitati o turističkoj ponudi i lepotama našeg grada.

Prvo stajalište na redu za sređivanje i uvođenje nove interaktivne table je na Terazijama, i to kod Hotela "Moskva". Tamo su radnici EDB pre nekoliko dana radili i "doveli" struju do stanice. Kako su rekli iz Sekretarijata za javni prevoz, nove nadstrešnice biće postavljene kod Pionirskog parka, pišu Večernje novosti.

“Postavljanje novih nadstrešnica realizuje se na osnovu Javnog ugovora o koncesiji za urbanu opremu, koji je krajem prošle godine zaključio Grad. Planirana su nova stajališta na potezu Ulice kralja Milana od Trga Slavija do Trga republike, i na stajalištu kod Skupštine grada. Na displejima će biti prezentovan niz informacija koje interesuju putnike, kao i sadržaj TOB. Završetak navedenih radova planiran je za 45 dana, odnosno do početka decembra”, saopšteno je iz Sekretarijata.

Vesti

strana 1 od 9382 idi na stranu