Region

Nedelja, 16.05.2021.

16:59

Sutra polaganje kamena temeljca za hidroelektranu Buk Bijela

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić predvodiće delegaciju Republike Srbije koja će sutra boraviti u poseti Republici Srpskoj.

Izvor: Tanjug

Sutra polaganje kamena temeljca za hidroelektranu Buk Bijela
Foto: Depositphotos/-art-siberia-

Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju s medijima, premijerka Brnabić će se sastati sa predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem.

Nakon toga će biti održana zajednička sednica Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Srpske.

Premijerka Brnabić će, kasnije, zajedno sa potpredsednicom Vlade Srbije i ministarkom rudarstva i energetike Zoranom Mihajlović i rukovodstvom Republike Srpske, položiti kamen temeljac za izgradnju Hidroelektrane Buk Bijela, na Drini, u opštini Foča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

6 h

Svet

Odluka na stolu: Nemačka udara na Kinu?

Vodeći nemački političari, uključujući kancelara Olafa Šolca, razmatraće uskoro mogućnost donošenja odluke o primoravanju telekomunikacijskih operatera da obuzdaju upotrebu opreme koju proizvode kineski Huavej i ZTE.

9:46

18.5.2024.

1 d

Podeli: