Politika 0

19.05.2024.

18:32

Oglasili se iz Doma zdravlja: Javili se da komentarišu našu brigu o građanima, a ne smeju da izađu na izbore

Aleksandra Ružičić iz Doma zdravlja Zvezdara reagovala je na tvrdnje Stranke slobode i pravde da se u Domu zdravlja Zvezdara održavaju preventivni pregledi za građane koji su potpisom podržali listu Aleksandra Vučića.

Izvor: B92.net

Oglasili se iz Doma zdravlja: Javili se da komentarišu našu brigu o građanima, a ne smeju da izađu na izbore
M.K./ATAImages

Podeli:

"Javili se oni koji ne smeju ni da izadju na izbore da komentarišu našu brigu o građanima i funkcionisanje zdravstvenog sistema.

Jasno nam je da ne mogu da prepoznaju zdravstveni sistem koji sada funkcioniše u interesu svih građana Srbije, a ne samo pojedinaca i onih koji imaju dovoljno para da se leče, kako je bilo u njihovo vreme," napomenula je Ružičić.

"Bolna je činjenica da oni toliko ništa ne znaju i da nemaju svoju politiku, pa moraju da komentarišu stvari u koje se uopste ne razumeju."

"Preventivni pregledi su organizovani u najboljem interesu svih građana Srbije, za njih ne da nije potrebna stranačka knjižca, već se ne trazi ni zdravstvena knjižica.

Niko od lekara nije dodatno plaćen za ovaj angažman, već im sleduje slobodan dan, ali većina njih ne traži ni to, jer su posvećeni radu sa svojim sugrađanima."

"SSP je još jednom pokazao kako bi Srbija i Beograd izgledali ako bi nekada (ako se usude da izađu na izbore) došli na vlast," zaključila je Ružičić.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: