Konačno otkriveno: Kako će izgledati Rimčev kampus od 100.000 kvadrata? VIDEO

Proizvođač električnih automobila i pogonskih sistema za električne automobile Rimac automobili predstavio je projekat svog novog tehnološki naprednog sedišta.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Casimiro PT / Shutterstock.com
Foto: Casimiro PT / Shutterstock.com

Ono uključuje test-stazu, smeštajne kapacitete i muzej.

Svi zaposleni će biti na jednoj jedinstvenoj lokaciji

Novi kompleks će biti baza za istraživanje, razvoj i proizvodnju, a omogućiće kompaniji da izraste od proizvodnje prototipova i projekata u manjim serijama do velikoserijske proizvodnje električnih pogonskih sklopova visokih performansi i baterijskih sistema za brojne globalne automobilske kompanije.

Završetak gradnje do 2023.

Nova lokacija nalazi se samo nekoliko kilometara od sadađnjeg sedišta Rimac automobila i nalazi se na zemljištu od 200.000 kvadrata, dok će izgrađena površina biti oko 100.000 kvadrata, prenosi Indeks.

Izgled i utisak koji ostavlja novi kompleks rezultat su dugotrajnog promišljanja.

Prostori su dizajnirani tako da budu prijateljski, otvoreni i topli, s dodatim elementima zabave. Istovremeno će biti moderni, osvetljeni i nadahnuti prirodnim okruženjem.

Kampus će biti bez visokih ograda i otvoren za javnost

Za razliku od većine lokacija u automobilskoj industriji, gde su postavljene visoke ograde i nivo tajnosti, Kampus Rimac biće otvoren za javnost i interakcija posetilaca, gostiju, znatiželjnika i zaposlenih biće poželjna i dobrodošla.

Kako će sve ovo izgledati pogledajte u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 48 idi na stranu