Komšije šire flotu: Sleteo najnoviji avion

Kroejša erlajns (Croatia Airlines) će od 25. maja proširiti svoju međunarodnu mrežu obnovom dnevnih letova između Zagreba i Amsterdama.

Region

Izvor: B92

Nedelja, 17.05.2020.

15:20

Komšije šire flotu: Sleteo najnoviji avion
Foto: Depositphotos, happyalex

Takođe, avio-kompanija uvodi i drugu dnevnu uslugu prema Frankfurtu, nadopunjujući postojeću jednu dnevnu operaciju u nemački grad, koja se održava tokom cele pandemije koronavirusa.

Hrvatski avioprevoznik ove nedelje ponovo je pokrenuo neke domaće letove sa dve dnevne linije ka Dubrovniku i Splitu.

Međutim ta avio-kompanija je izmenila neke operacije, tako da jednom dnevno pruža usluge u trouglu na relaciji Zagreb - Split - Dubrovnik - Zagreb, zbog manje potražnje, prenosi SEEbiz.

Najnoviji deo flote Kroejša Erlajnsa, avion Erbas A319 registracije 9A-CTN, u sredu je sleteo u Zagreb iz Woensdrechta u Holandiji.

Avion je star osam godina i u početku je leteo pod imenom "Germanije", pre nego što ga je koristila HiFly Malta. U skladištu je od novembra prošle godine. Avion ima kapacitet od 150 putnika, što je nešto više nego kod aviona u ostatku flote A319 Kroejša erlajnsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

9 h

Podeli: